LALI ESPOSITO HUNGARIAN site- laliespositohun
Navigation

Sziasztok! 

Engem már ismerhettek, ugyanis anno (2006-ban) én hoztam létre a marufan.gportal.hu oldalt, Lalita néven szerkesztettem. 
Az oldal továbbra is a gyönyörű Lali Espositoval foglalkozik.
Idén van olyan szerencsénk, hogy láthatjuk legújabb sorozatát az Esperanza mia!-t Magyarországon is az RTL-en délután 15:00 órától, ne maradjatok le róla!

 
Menü
 
Lalisgram
 
Lalisták

Vagy más szóval Elite csere! Ha szeretnél cserét, jelezd a chatbe
   

 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika
Indulás: 2016-02-08
 
News

Esperanza mia! 26. rész

2016.03.08. 14:37, Lill

Sziasztok! Hozom a tegnapi, azaz a 26. részt! Nemsokára kezdődik a sorozat, utána jön annak is a lerása, illetve a designon dolgozom, remélhetőleg az is felkerül a közeljövőbe. :)
26.rész
Kattints a képre a teljes mérethez!
Eva a szociális dolgozóval beszélget, ezért Lola fél, hogy árvaházba kell kerülnie, főleg ha Evara van bízva. Próbálja elérni Tomast, de az atya ki van kapcsolva, ugyanis a kórusversenyen van, ahol Esperanzanak elment a hangja. A pap meggyőzi a zsűrit, hogy adjanak még egy esélyt a versenyen. Esperanznak pihentetnie kell a hangját, és gyógyítani teákkal, hogy rendbe jöjjön másnapra, különben Carmela énekli a szólót. Jorge és Esperanza jól elbeszélgetnek, akárcsak apa-lánya. Esperanzna elárulja, azért megy el a hangja, mert van valami, egy titok, amit nem tud kimondani. Így a lány úgy dönt, elmondja Tomasnak, hogy érez iránta valamit, és hogy nem igazi novícia. De eközben a papnak lemerül a telefonja, úgyhogy semmit nem hallott a vallomásból. A kórusverseny előtt, mivel Esperanza hangja nem jött vissza úgy dönt, átadja a szólót Carmelanak. Közben felhívja Miguel, akinek elmondja, szerelmes egy másik férfiba. Ezt követően csoda történik, és visszakapja a lány a hangját, és ketten énekelnek a színpadon az apácák mellett. Lola úgy dönt, elszökik, mert nem akar nevelőotthonba menni. 

Utólagos résztartalmak

2016.03.07. 10:01, Lill

Sziasztok! Elnézést, hogy nem volt az utóbbi időbe friss, de sajnos elkezdődtek a zh-k... bláhh (egyetemisták megértik :D), hozom a részeket így utólag linkelve, de csak az RTL leírását teszem most ide, úgyis mindenki látta már.. :) Ezenkívül gondolkozom az új designon is, már nagyjábol megvan fejben, kérdés, hogy eltudom-e készíteni amit megálmodtam :)
24. rész
Kattints a képre a teljes mérethez!
Esperanza bevallja Claranak, hogy szerelmes Tomas atyába. Julianak találkoznia kell Miguellel, de mivel Lola vadászgörénye lepisilte a ruháját, így utcai ruhában lóg ki a zárdából. Maximo egyik embere észreveszi, és főnöke parancsára ráijeszt, majdnem elgázolja, Miguel az utolsó pillanatban löki el az autó elől. Maximo ezek után biztos abban, hogy Julia, a lány akit keresnek nem a zárdában van. Genoveva megtalálja Esperanza egyenruháját, és beárulja Concepcionnál. Büntetésből a lánynak a zárdában kell maradnia, és nem mehet és Diana szülestésnapi vacsorájára. Az atya ezt megtudván elmegy Esperanzához, ne érezze magát egyedül. A zárdában ekkor elmegy az áram, így egy gyertyafényes vacsorában kell részt venniük. Clara elmeséli Tomasnak, hogy megtalálta a lányát, de nem veszi észre, hogy Esperanza is a szobában van.

25. rész
Kattints a képre a teljes mérethez!
Clara bevallja Tomas atyának, hogy megtalálta a lányát, ekkor feltűnik Esperanza is a szobában, de nem hallott semmit a beszélgetésből, mert fülhallgató volt a fülébe. Corina az ultrahang vizsgálat eredményét Maximo íróasztalán hagyja.Eva megtalálja, ezért ki akar ugrani az ablakon. Mindenki megijed, kérlelik ne ugorjon le, ezért azt hazudják, nem Maximoé a gyerek. Eközben a kicsi Tobias baba keresztelője van, Esperanza és Tomas a keresztszülők. Az atya telefonja a keresztelő végén megszólal, Maximo hívja, menjen az irodába, győzze meg Evat, ne tegyen véget életének.Tomas végül lebeszéli az öngyilkosságról. Pedro meghívja Lolát vacsorára hzzájuk, de az anyja inkább egy étterembe akar enni, így Lolának ki kell öltöznie alkalomhoz illő ruhába. A nővérek segítenek neki öltözködni, de az étterembe Alicia rábeszéli a langusztára a kislányt, amitől öklendezni kezd. Lola sírva megy el az étteremből. Az apácáknak ma van a kórus versenye, mindneki izgul, mikor Esperanza szólójára kerül a sor, hirtelen elmegy a hangja.

Továbbá, láttam, hogy Lali és Mariano megjelentek a Caras c. újságban. Mivel az oldal még viszonylag új, ezért nincs galéria, ezen töröm a fejem, hova tehetném be a képeket, de még nem jutottam megfelelő ötetre. Addig türelmeteket kérném! :)

Esperanza mia! 23. rész

2016.03.02. 19:21, Lill

Sziasztok! Érkezzen akkor a 23. rész is! :)
Kattints a képre a teljes mérethez!
Tomas atyát jelölték egy díjra, aminek mindenki örül, szeretnének ünnepelni, csak Genoveva töri a fejét, hogyan ártson az atyának, amivel visszavonják a jelölést. Az nővér elmegy Fortunato atyához, és pletykákkal, képekkel tanusítják, hogy Tomasnak nem szabad díjat kapnia, mert össze szűrte a levet egy novíciával. Ezek után a pap ismét távol akar maradni Esperanzától. Jorge felesége mesél Claranak rossz házasságáról, és Clara próbálja rávenni Jorgét, hogy mentse meg házasságát. Esperanza könnyes szemekkel bevallja Claranak, hogy szerelmes Tomas atyába.

Esperanza mia! 22. rész, Epizód magazin

2016.03.02. 12:15, Lill

Sziasztok! Hozom a 22. részt!
Kattints a képre a teljes mérethez!
Miguel megjelenik a zárdában, így a rendfőnökasszony és Esperanza is elmondja neki, hogy veszélybe keverheti a lányt. Esperanzának meg kell győznie az atyát arról, hogy igenis szeretne apáca lenni.Az árvaházban egy kislánynak van születésnapja, és Esperanzát kérik meg, hogy szólót énekeljen, és emellett bevállalja, hogy süt tortát is. De egy balszerencse miatt a nyakában lévő medál beleesik a tésztába, és úgy süti meg. A kislány majdnem megfullad a medál miatt, emiatt az igazgatónő Esperanzát okolja. Lola anyja beállít lányához, megkérve arra, keressen neki munkát, de Lola nem tud ebben segíteni. Eperanza szomorú, hogy tönkrement a kislány születésnapja, ezért Tomas atyával gitároznak és énekelnek neki. 

És Lali ismét szerepelt az Epizód magazinban "nem mindig apáca" címmel! Nagy örömmel látom, hogy mostmár Magyarországon is egyre ismertebb :)

Esperanza mia! 21. rész

2016.03.01. 13:50, Lill

Sziasztok! Hoztam a 21. rész leírását, és egyben a részt is!
Kattints a képre a teljes mérethez!
Maximo és Eva elutaznak, Juana kimenőt kapott, így a ház üres, ezért Lola felajánlja, hogy ott tartsák meg az osztélybulit. Tomas rájön, ezért hazasiet, és elküldi a fiatalokat. Juana közben hazamegy, és látva a felfrogást Esperanzat hívja, hogy menjen oda. Míg Lola és Esperanza beszélgetnek, Tomas meglátja Esperanza telefonjára érkező SMS-t Migueltől, amiből kiderül, megint találkoztak. Az atya nem győzi le féltékenységét, és kérdőre vonja a lányt, miért hazudozik. Concepcion tisztázni szeretné Genovevaval a terhességi teszt kérdését, kérdőre vonja, miért akarta Clarara fogni. Clara úgy dönt mégis a zárdában marad Esperanza miatt. Tomas nagyon haragszik Esperanzára, és ezt a novícia is észreveszi, ezért utána megy a gyóntatószékbe... 

Ezenkívül már biztosan láttátok/olvastátok, hogy ismét szerepelt a sorozat az Epizód magazinban! :)

 

CSS Codes


Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról